Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Heinikonkadun pk - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Heinikonkadun päiväkotiin! Vakituinen työntekijämme jää eläkkeelle, joten työsuhde alkaa sijaisuutena ja jatkuu vakituisena 1.9.2022 alkaen.

Hakemamme henkilö on innokas, työhönsä sitoutunut, pedagogisen ja lapsilähtöisen työotteen omaava, kehittämishaluinen ja jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Me puolestamme tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön mahdollistavat, avarat ja valoisat tilat sekä monikulttuurisen ja erittäin mukavan työyhteisön.

Päiväkotimme sijaitsee luonnonläheisessä Pernon kaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkotimme ympäristössä on erinomaiset mahdollisuudet liikkumiseen lasten kanssa ja hyödynnämmekin toiminnassamme viikoittain metsää, leikkipuistoja, urheilukenttiä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit, koet olevasi etsimämme henkilö ja olisit valmis liittymään erittäin ammatilliseen tiimiimme, ota yhteyttä pikaisesti niin kerron mielelläni lisää.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus
https://blog.edu.turku.fi/heinikonkadunphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Leena Kuustie, leena.kuustie@edu.turku.fi, p. 050-3101670
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Heinikonkadun päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Heinikonkatu 4, 20240 Turku

Sinulle suositellut työpaikat