Varhaiskasvatuksen opettaja - Imatran kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Imatran kaupunki

Haemme Virasojan päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Esiopetuskelpoisuus katsotaan eduksi.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä annetussa määräajassa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytämme määräaikaisessa työsuhteessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi tiistaihin 18.6.2019 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi
http://www.asuimatralla.fi

Lisätietoja antavat päiväkodinjohtaja Annikka Saarikoski, p. 020 617 3577, annikka.saarikoski@imatra.fi (ajalla 4.-14.6.2019) ja varhaiskasvatuksen opettaja, varajohtaja Helena Salakka, p. 020 617 3719, helena.salakka@imatra.fi (ajalla 17.-18.6.2019).

Imatran kaupunki, Varhaiskasvatus/ päivähoito
Osoite: Vuoksenniskantie 96 D, 55800 Imatra

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Imatran kaupunki järjestää varhaiskasvatusta, esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.
Varhaiskasvatuspalveluita ovat varhaiskasvatus päiväkodissa tai perhepäivähoidossa, esiopetuksessa tai avoin kerhotoiminta. Imatralla on yhdeksän kunnallista päiväkotia sekä yksityinen Steiner-päiväkoti. Vuorohoitoa järjestetään Vuoksenniskan vuoropäiväkodissa (ilta-, viikonloppu- ja yöhoito) ja Mikonpuiston päiväkodissa (aamu-, ilta- ja lauantaihoito). Avointa varhaiskasvatusta järjestetään Rajapatsaan päiväkodilla.

Tutustu työnantajaan