Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, tule töihin varhaiskasvatuksen opettajaksi Soukan koulun esiopetukseen liittyvään varhaiskasvatukseen. Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä voi olla osa-aikainen tai kokopäiväinen. Kokopäiväisessä tehtävässä työt sijoittuvat aamupäivisin Järvitorpan päiväkotiin ja iltapäivisin Soukan kouluun.

Soukan koulu sijaitsee Soukassa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.
Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva työyhteisö. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat Soukan koulun esiopetukseen liittyvästä varhaiskasvatuksesta ja sen pedagogiikasta iltapäivisin. Toimit lisäksi halutessasi Järvitorpan päiväkodissa varhaiskasvatuksen opettajana aamupäivisin.
Odotamme sinulta joustavuutta toimia arjen muuttuvissa tilanteissa, avoimuutta, sensitiivisyyttä sekä yhteistyötaitoja niin lasten, perheiden kuin työyhteisön hyvinvoinnin tueksi.

Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapset saavat laadukasta varhaiskasvatusta, lapset kokevat oppimisen riemua ja perheet tulevat ymmärretyksi sekä kuulluksi.
Tässä työssä pääset hyödyntämään digitaalisia työkaluja, käyttämään puhetta tukevia kommunikaatiomenetelmiä ja työpäiväsi ovat moninaisia koulun tiloissa.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä kohdata eri kulttuureista tulevia esioppilaita ja erilaisia haasteita omaavia lapsia.

Tuleva tiimisi:
Soukan koulun esiopetuksessa toimii kaksi lapsiryhmää. Lähimmiksi työkavereiksesi saat toisen varhaiskasvatuksen opettajan, Soukan koulun kaksi esiopettajaa sekä neljä lastenhoitajaa. Aamupäivisin pääset osalliseksi työyhteisöön, jossa sinua tukevat 10 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 8 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Työpaikan nimi ja osoite: Järvitorpan päiväkoti/Soukan koulu
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15756

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Marjut Poikonen, p.0406365286 (arkisin klo 8-17), marjut.poikonen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoonlahden varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Järvitorppa 6, 02360 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat