Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Joensuun kaupunki

Tule meille töihin, huipputyyppejä tarvitaan aina lisää!

Yli 90 % työntekijöistämme on työtyytyväisyyskyselyn mukaan sitä mieltä, että Joensuun kaupungilla on kivaa olla töissä! Vastuullisen ja rennon työmme on henkilöstömme lisäksi huomannut myös STM, Sitra ja Työterveyslaitos - saimme heidän myöntämän työelämänkehittämispalkinnon vuonna 2017.

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa varhaiskasvatuksen ja koulutuksen, kulttuuri- ja vapaa-ajan sekä kaupunkiympäristön toimialoilla.

Nyt meille haetaan

Varhaiskasvatuksen opettajia

Tarvitsemme jatkuvasti lisää varhaiskasvatuksen opettajia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin Joensuun varhaiskasvatukseen. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu esiopetus sekä myös yliopiston varhaiskasvatusopettajaopiskelijoiden ohjaus.

Kiinnostaako sinua työskentely keskellä kaupunkia vai viheralueella maaseutumaisessa ympäristössä? Koetko olevasi parhaimmillasi hyvässä työporukassa, jossa voit oppia uutta ja jakaa omaa osaamistasi?

Hae töihin Joensuun varhaiskasvatukseen!

Toivomme, että olet kiinnostunut pitkäjänteisestä, kehittävästä tavasta tehdä työtä. Olet innostunut, sensitiivinen ja sinulla on halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria, kivat työkaverit ja mukavat asiakasperheet. Haluamme, että onnistut työssäsi mahdollisimman hyvin. Täällä sinun ei todellakaan tarvitse pärjätä yksin. Työsi tukena ovat ammattitaitoiset työkaverit ja esihenkilöt, meillä on myös varhaiskasvatuksen omat perheohjaajat ja lumiukot, jotka tuovat oman osaamisensa työsi tueksi.

Valinnanvaraa on paikoissa paljon, voit itse vaikuttaa mm. siihen, missä haluat työskennellä. Voit hakea meille opiskelujen loppusuoralla, tehdä halutessasi määräaikaista tehtävää valmistumiseesi saakka, jonka jälkeen voimme mahdollisesti vakinaistaa sinut mikäli molemmin puolin on muodostunut myönteinen vaikutelma, ja kun meille tulee seuraavia vakirekrytarpeita.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus; vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Sinulla on kelpoisuus työskennellä myös esiopettajana tarvittaessa.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan (OVTES).

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote.

Tehtävät täytetään 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Meistä on reilua, että uuden työntekijämme ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla (vakituiset tehtävät, määräaikaisissa puolet työsuhteen pituudesta). Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana koordinaattori Tuula Pikkarainen tuula.pikkarainen@joensuu.fi

p. 050 3553022

Lue lisää mainiosta varhaiskasvatuksestamme

Tiesitkö muuten, että:

 • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
 • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
 • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
 • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
 • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
 • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
 • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
 • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
 • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
 • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
Tutustu työnantajaan
 • Joensuun kaupunki
 • Työpaikka
 • jns-3536
 • 3.12.2021 - 31.12.2023 23:59
 • Pohjois-KarjalaJoensuu

Yhteystietomme

virka-aikana koordinaattori Tuula Pikkarainen tuula.pikkarainen@joensuu.fi

Lisätietoja

Joensuu on noin 77 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.

Sinulle suositellut työpaikat