Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Kerttulin päiväkoti - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Kerttulin päiväkotiin Turussa haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Tarjoamme Sinulle nykyajan vaatimukset täyttävän työ- ja toimintaympäristön Turun keskustasta. Oletko Sinä kenties etsimämme varhaiskasvatuksen osaaja?

Odotamme Sinulta joustavuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, innostusta työhön, yhteistyökykyä ja vahvoja pedagogisia taitoja, sekä valmiutta työskennellä eri-ikäisten lasten kanssa.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Mikäli kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa ei löydy, voidaan tehtävä täyttää myös määräajaksi.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Käy täyttämässä hakemus ja tule osaksi ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta henkilökuntaamme!

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus
https://blog.edu.turku.fi/kerttulinphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Virpi Killström, Päiväkodinjohtaja, virpi.killstrom@turku.fi
Kesälomista johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan tarkempiin tiedusteluihin. Haastattelun yhteydessä on mahdollisuus esittää tarkempia kysymyksiä tehtävään liittyen
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Kerttulin päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kellonsoittajankatu 6, 20500 Turku

Sinulle suositellut työpaikat