Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko olla kehittämässä ja toteuttamassa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta? Kehitätkö mielelläsi uusia toimintatapoja kulloisenkin lapsiryhmän oppimistarpeita tukemaan?Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla?

Jos vastasit myöntävästi, olet juuri etsimämme henkilö! Tule meille Kilon päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Kilon päiväkoti toimii tällä hetkellä Keran päiväkodin tiloissa Keran alueella. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin tilat ovat avarat ja valoisat. Jokaisella lapsiryhmällä on käytössään kolme erillistä tilaa ja lisäksi ryhmien yhteiskäytössä on sali ja ateljetila.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Kilon päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 2-4-vuotiaiden Leppäkertut ryhmässä.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti asiakkaiden arvostus, yhdessä tekemisen meininki, sitoutuneisuus ja ilo. Meillä erilaisuus nähdään voimavarana ja rikkautena!

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan suunittelusta, toteutumisesta ja arvioinnista yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa. Tässä työssä pääset kehittämään osaamistasi ja käyttämään luovuuttasi.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen opettajan työssä palkitsevinta on kun näet lapsessa uuden oppimisen ilon ja kasvun ihmeen!

Työpaikan nimi ja osoite: Kilon päiväkoti, Karamalmintie 2, 02630 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Meille tärkeää on myös hyvät tiimityötaidot ja into kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Työssäsi näkyy huumori, sinnikkyys ja kekseliäisyys arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/kilon-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Satu Lumikaarto, p. 0405069886, satu.lumikaarto@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Karamalmintie 2, 02630 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat