Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluaisitko työskennellä päiväkodissa, jossa on iloisen tekemisen meininki? Tule Kilon päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Kilon päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 2-4 vuotiaiden Leppäkertut-ryhmässä, jossa on 16 lasta.

Kilon päiväkoti on kuuluisa siitä, että hyvän ilmapiirin "haistaa" jo ovella. Meillä näkyy ystävällisyys ja vahva auttamisen kulttuuri. Huumorin kukka pelastaa tiukatkin päivät ja meillä ilo kuuluu ja näkyy.
Meitä on kirjava joukko, vastavalmistuneista konkareihin, jotka ovat olleet talossa jo perustamisesta (v. 1996) lähtien. Erilaiset lähtökohdat tuovat yhteisöömme eri näkökulmia; meillä arvostetaan yhtä lailla noviisien uusinta tietoutta ja tuoreita ideoita kuin konkareiden kokemuksen syvää rintaääntä. Erilaisuus on pääomaa niin työntekijöiden kuin lastenkin keskuudessa!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhteistyössä tiimisi kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös lasten varhaiskasvatussuunnitelmien laatiminen sekä muu yhteistyö huoltajien kanssa.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapset saavat tarvitsemaansa hoivaa, huolenpitoa, kasvatusta ja opetusta.
Meillä saat itse vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön sekä toteuttaa varhaiskasvatusta omalla persoonallasi.

Lapset ovat luonnollisesti työmme keskiössä. Sensitiivisellä ohjauksella ja henkilökohtaisilla, aidoilla kohtaamisilla on valtava merkitys lapsen päivän hyvälle rakentumiselle.
Jos nämä asiat ovat myös sinun sydäntäsi lähellä, sovit meille erinomaisesti.

Tuleva tiimisi:
Arjen työssä sinua tukevat ryhmän muut tiimiläiset sekä koko päiväkodin henkilökunta. Myös esihenkilösi Päivi on aina valmiina tukemaan ja auttamaan sinua. Aloitat Leppäkertut-ryhmässä, jossa on 16 lasta, 2-4v.

Työpaikan nimi ja osoite: Kilon päiväkoti, Karamalmintie 2, 02630 ESPOO
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme luonnollisesti, että hallitset varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät. Sinulla on oltava riittävä suomen kielen taito, jotta pystyt keskustelemaan ja toimimaan yhteistyössä lasten, huoltajien ja työtovereiden kanssa sekä tekemään kirjallisia töitä (esim. vasut). Edellytämme myös vastuullisuutta ja sitoutuneisuutta työhön.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme avuliaisuutta, huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa. Eduksi luetaan myös kokemus lasten parissa työskentelystä.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Niemelä: paivi.niemela@espoo.fi, puh. 040 639 3457 (parhaiten tavoitat arkisin klo 8-14 välillä).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Uutta upeaa Kilon päiväkotia rakennetaan parhaillaan ja siksi olemme tällä hetkellä väistössä Keran päiväkodin tiloissa. Tämä rakennus on vasta puolentoista vuoden ikäinen, joten paikat vielä kiiltelevät uutuuttaan ja meillä on runsaasti uutta, laadukasta välineistöä (liikunta, musiikki, taide, lelut, pelit...). 2024 alkupuolilla pääsemme muuttamaan uuteen, ikiomaan yksikköömme!

Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Karamalmintie 2, 02630 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Espoon kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat