Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja! Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Kipparin päiväkodin esiopetusyksikköön Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään. Ainakin aluksi työskentelet Kipparin päiväkodin esiopetusyksikössä. Yksikössämme on 2 eri ryhmää esiopetusikäisille lapsille. Yksikkö on uusi, erillinen yhteisönsä, joten pääset luomaan uutta toimintakulttuuria yhdessä osaavien tiimikavereidesi kanssa.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys esiopetus- ja varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti yksilöllisyys, lapsilähtöisyys ja läsnäolo. Meille on tärkeää nähdä jokainen lapsi yksilönä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti ja haluamme kuulla sinusta pian.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi: Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toiminnasta ja kehittämisestä.Tärkeä osa työtäsi on myös monialainen yhteistyö varhaiskasvatuksen laaja-alaisen erityisopettajan, kieli- ja kulttuuriryhmien opettajan, kuntoutuspalvelujen ja terapeuttien kanssa

Tuleva tiimisi: Lähimmiksi työkavereiksesi saat kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa sekä 2 lastenhoitajaa. Meillä on avoin ja asuvaitsevainen työyhteisö. Odotamme innolla, mitä sellaista sinä tuot tullessasi, jota me muut pääsemme parastamaan.

Työpaikan nimi: Kipparin päiväkodin esiopetusyksikkö Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Tämä työpaikka on esteetön.

Voit halutessasi kysyä työpaikan olosuhteista myös anonyymisti lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen keha.rekrytointi@espoo.fi. Rekrytointipalvelut selvittää asian sinulle paljastamatta erityistarvettasi rekrytoivalle esihenkilölle ja säilyttää anonymiteetin yhdenvertaisesti muiden hakijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. / Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu) Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15824

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Katriina Lassander, 050-3637300 katriina.lassander@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!


Osoite: Merikansantie 4 C, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat