Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirkkojärven päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirkkojärven päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Kirkkojärven päiväkodissa on kuusi ryhmää ja kaksi kerhoryhmää. Toimimme osittain samoissa tiloissa nuorisotilan kanssa. Yhteisöömme kuuluu myös Kirkkojärven koulun esiopetuksen liittyvän varhaiskasvatuksen ryhmää. Etsimme ammattitaitoista, sensitiivistä ja uusimman vasun mukaisen työotteen omaavaa opettajaa, joka haluaa työskennellä inklusiivisesti pääosin monikulttuuristen perheiden kanssa. Olet työtäpelkäämätön, yhteistyökykyinen, muuttuviin tilanteisiin tasapainoisesti suhtautuva ja motivoitunut kehittämään työtä yhdessä koko yhteisön kanssa.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kiinnostusta monikulttuuristen perheiden kanssa tehtävään yhteistyöhön, lapsen osallisuutta korostavaa työotetta ja halua työskennellä sekä työyhteisön että lasten vahvuuksia hyödyntäen.
Arvostamme voimavara- ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa työhön, joustavuutta ja huumorintajuisuutta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marika Warsell 040 552 1751 marika.warsell@espoo.fi

Kirkkojärven päiväkoti
Osoite: Kylätorintie 5, 02770 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan