Skip to main content
test

Kiinnostaisiko sinua työskennellä 2-4 vuotiaiden lasten parissa toisen varhaiskasvatuksen opettajan sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työparina?

Meillä Koivumankkaalla on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on valmis kehittämään ja pohtimaan työtä kanssasi. Etsimme joukkoomme positiivista vasun hengessä työtään toteuttavaa sekä kehittävää varhaiskasvatuksen opettajaa. Koivumankkaan päiväkodissa toimii 5 lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 9 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 6 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sekä avustavaa henkilökuntaa tarpeemme mukaan. Yksikössämme toimii myös varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja työmme tukena.

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä sekä lähellä Tapiolan monipuolisia palveluita. Hyödynnämme toiminnassamme liikunta- ja kulttuuritarjontaa sekä luontoa. Toimintamme perustuu varhaiskasvatussuunnitelmaan, esiopetussuunnitelmaan sekä lasten mielenkiinnon kohteisiin sekä heidän tarpeisiinsa. Tarjoamme lapsille onnistumisen, oppimisen ja oivaltamisen kokemuksia. Yhdessä lasten, huoltajien sekä varhaiskasvattajien kanssa muodostamme yhteisön, jonka tavoitteena on hyvinvoiva lapsi. Arvostava, avoin ja luottamuksellinen vuorovaikutus on toimintamme perusta. Toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat työhömme kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhteistyössä muiden tiimisi jäsenten kanssa. Toimit myös tiimisi toisena vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina.

Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisön hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa. Tule kertomaan itsestäsi meille haastattelun merkeissä.

Työpaikan nimi: Koivumankkaan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä iloista, joustavaa elämänmyönteistä asennetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/koivumankkaan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Koivumankkaan päiväkodin varajohtaja Tarja Lesonen, p. 040 636 8720

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus, Päiväkodit

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Koivukeppi 2, 02130 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat