Skip to main content
test

Onko sydäntäsi lähellä liikunta ja leikki? Kehitätkö mielelläsi uusia toimintatapoja lapsiryhmän kulloisiakin oppimistarpeita tukemaan?
Onko positiivinen pedagogiikka sekä aktiivinen oppiminen sinulle tärkeää?

Koulumestarin varhaiskasvatusyksikössä toimii seitsemän lapsiryhmää, jossa toteutetaan aktiivisen oppimisen ideaa. Henkilöstöömme kuuluu varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajia sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Päiväkotimme sijaitsee samassa rakennuksessa Koulumestarin koulun kanssa, mikä mahdollistaa hyvän yhteistyön päiväkodin esiopetuksen ja koulun alkuopetuksen välillä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.
Espoon esiopetussuunnitelma, varhaiskasvatussuunnitelma, ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.
Yhteistyö laaja-alaisen varhaiskasvatukuksen opettajan sekä kieli-ja kulttuuriopettajan kanssa on aktiivista.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Koulumestarin päiväkoti, Muuralanpiha 3, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävät ovat vakinaisia.

Haku täytetään heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Laadukkaan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kiinnostusta yhteisopettajuuden toteuttamiseen sekä esiopetuksen toiminnan kehittämiseen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1047-22
  • 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
  • OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 28.4.2022 - 25.5.2022 15:45
  • Varhaiskasvatuksen opettajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat varhaiskasvatusyksikön johtaja Soili Latvala gsm.040 639 4739 (soili.latvala@espoo.fi)
ja yksikön varajohtaja Katri Martiskainen gsm. 040 639 4200.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Muuralanpiha 3, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat