Skip to main content
test

Mustasaaren kunnan sivistyspalvelut / varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen opettajaa Kukkulan päiväkotiin (pidennetty hakuaika).

Palvelussuhde on määräaikainen ajalle 1.1.-31.7.2024.

Varhaiskasvatus tarjoaa sinulle jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin, jossa keskiössä on lapsi ja lapsen laadukkaan elinikäisen oppimisen edistäminen. Varhaiskasvatussuunnitelma on tärkein työkalu toiminnassamme, jossa lapset ovat oppimisprosessinsa aktiivisia toimijoita.

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen vahvoja osaajia, joilla on lapsilähtöinen työote. Odotamme sinulta sitoutumista tiimityöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Arvostamme kehittävää työtapaa, aloitteellisuutta ja myönteistä asennetta. Edellytämme sinulta suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Varhaiskasvatuksen opettajana saat tehdä mielenkiintoista työtä monialaisen työyhteisön jäsenenä. Toimit työryhmäsi tiiminvetäjänä ja vastaat yksikön pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Vastaat myös lasten hoidosta, kasvatuksesta ja turvallisuudesta. Edistät lasten kehittymistä ja oppimismahdollisuuksia ja ylläpidät hyvää yhteistyötä huoltajiin.

Huolehdit siitä, että jokaiselle lapselle laaditaan oma henkilökohtainen varhaiskasvatussuunnitelma ja tukea tarvitseville lapsille henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma.

Mustasaaren kunta tarjoaa henkilökunnalleen Epassin liikunta- ja kulttuuriedut.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Työ on kokoaikainen. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Koeaika on kolme kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työssä aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä todistuksen liitteenä kuntarekryn kautta.

Hakemukset vain Kuntarekryn kautta viimeistään 12.12.2023 klo 16.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluesimies:
Johanna Pukkinen, puh. 044 727 7984, johanna.pukkinen@korsholm.fi

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, sivistyspalvelut

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 100 työntekijää eri toimialoilla.

Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat