Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuninkaisten päiväkoti - Espoon kaupunki

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua leikin kehittäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä ilmapiirissä, jossa vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa? Tule Kuninkaisten päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään. Päiväkodissamme on neljä eri ryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille. Lisäksi talossa on ryhmis Keijut. Ainakin aluksi työskentelet 3-5 -vuotiaiden ryhmässä.

Olemme avoin ja positiivinen päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja lasten sensitiivinen huomioiminen ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Päiväkodin vieressä olevat metsät ja kenttä mahdollistavat liikkumisen monipuolisuuden.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti yhteisöllisyys ja hyvän huomaaminen sekä lapsissa että toisissamme. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi päivän aikana.
Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat sekä ryhmän että lasten varhaiskasvatussuunnitelmista yhdessä toisen opettajan kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös kehittää koko päiväkodin pedagogiikkaa yhdessä työkavereittesi kanssa. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ja mielekkyyteen.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat omasta ja naapuriryhmästä. Meillä on mukava työyhteisö, jossa tehdään töitä sopivasti pilke silmäkulmassa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kuninkasiten päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityötaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös halua kehittää päiväkotimme toimintaa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/kuninkaisten-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Emmi Thompson, p. 040 636 9163.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kuninkaistenportti 20, 02070 Espoon kaupunki
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat