Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Kuutamon päiväkotiin!

Haemme päiväkotiimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 22.3.2021 alkaen.
Tehtävän alkaessa työskentelet 14 innokkaan oppijan kanssa, jotka ovat iältään 4-5-vuotiaita.
Ryhmässä kanssasi työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja vastaatte yhdessä ryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.

Päiväkodissamme pääset mukaan kehittämään vuorohoidon pedagogiikkaa. Meille on tärkeää hyvä vuorovaikutus ja läsnäolo lasten kanssa. Haluamme tarjota lapsille onnistumisen ja osallisuuden kokemuksia. Olemme mukana Liikkuva varhaiskasvatus -hankkeessa ja tätä kautta liikunta on keskeinen osa toimintaamme.

Kuutamon päiväkoti sijaitsee Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja päiväkodiltamme on vain lyhyt kävelymatka luontoon. Päiväkodissamme toimii tällä hetkellä viisi lapsiryhmää. Tarjoamme ilta- ja viikonloppuhoitoa klo 5:30-22 välillä perheiden tarpeen mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet pääsääntöisesti arkena klo 6:30-18 välille ajoittuvissa työvuoroissa.

Työpaikan nimi: Kuutamon päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta, joustavuutta, läsnäoloa sekä halua kehittää vuorohoidossa toteutettavaa pedagogiikkaa yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/matinkylaolari/kuutamon_paivakoti

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tiina Huikkonen, p. 040 509 7853

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus
Osoite: Täysikuu 5, 02210 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja