Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kouvolan kaupunki

Haemme joukkoomme

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen Vuokkolan päiväkotiin ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023.

Varhaiskasvatuksen opettajana tehtäviisi kuuluvat lapsen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toteuttaminen sekä sen suunnittelu, arviointi ja kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Kouvolan kaupungin päiväkodit on jaettu viiteen alueeseen ja Vuokkolan päiväkoti kuuluu Jaala, Kuusankoski alueeseen. Päiväkoti Vuokkola on Jaalan taajamassa sijaitseva päiväkoti, joka on aloittanut toimintansa v. 2001. Päiväkodin sijainti on luonnonläheinen ja tarjoaa mahdollisuuden retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Päiväkodissa toimii kolme ryhmää.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Vaitinen, varhaiskasvatusyksikön johtaja,
puh. 02061 57013, minna.vaitinen(at)kouvola.fi

Lisätietoja

Kasvatus ja opetus, Varhaiskasvatus

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja yli 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Vuokkolantie 1, 47710 Jaala
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat