Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, lähihoitajakoulutus - Hyria

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on alan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta.

Kasvatuksen opettaja opettaa ja ohjaa opintojensa eri vaiheessa olevia lähihoitajaopiskelijoita eri oppimisympäristöissä. Toimimme joustavalla ja ratkaisuja hakevalla työotteella. Tehtäviin liittyy myös vastuu opiskelijoiden henkilökohtaistamisprosessista sekä verkko-opintojen kehittäminen ja laatiminen. Työ on pääosin päiväkoulutusta ja pääasialliset toimipisteet sijaitsevat sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä.

Keskeisiä opetusteemoja ovat varhaiskasvatus sekä kasvun ja osallisuuden edistäminen. Oman alasi substanssin opettamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitella yhdessä opiskelijan kanssa hänen opintojensa etenemistä sekä seurata niiden toteutumista. Työhösi sisältyy työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta, osaamisen arviointia sekä muuta työelämäyhteistyötä. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään meillä digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Oppija on meille tärkein ja kannamme kasvatusvastuuta. Uskot oppijan tahtoon sekä kykyyn kasvaa ja kehittyä. Opetustyössä olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi sekä alaikäisten opiskelijoiden kohdalla yhteydenpito huoltajiin. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa / ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian toimipaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Minna Vaittinen, p. 050 415 3491, minna.vaittinen@hyria.fi
Haastattelut pidetään ensisijaisesti pe 8.7.2022 tai ma 11.7.2022.

Lisätietoja

Koulutustoiminta

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Uudenmaankatu 17, 05800 Hyvinkää
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat