Varhaiskasvatuksen opettaja, Lansantien päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lansantien päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 1-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Lansantien päiväkoti sijaitsee rauhallisella luonnon läheisellä pientaloalueella, jossa luonnon läheisyys mahdollistaa luonnossa liikkumisen ja metsäretket. Toiminnassamme panostamme lapsen hyvinvoinnin edistämiseen sekä hyvään yhteistyöhön vanhempien kanssa. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissa tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimisen edellytyksiä, jossa lasten osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia sekä myönteisiä elämyksiä. Arvostamme leikkiä ja tutkimusta lapsen luontaisena tapana oppia.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja sensitiivistä tapaa työskennellä lasten kanssa sekä vasun perusteiden mukaiseen toimintaan sitoutumista ja innostusta kehittämisestä.
Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, joustavuutta, ideoita ja mukavaa, mutta sitoutunutta otetta varhaiskasvatustyöhön.

Varhaiskasv. yksikönjohtaja Diana Pavel 040 5514959 diana.pavel@espoo.fi

Lansantien päiväkoti / Kilo
Osoite: Edelfeltinkuja 2, 02610 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan