Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja! Etsitkö töitä pienehköstä päiväkodista? Haluatko osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa arvostetaan jokaisen osaamista? Tule meille Leppäviidan päiväkotiin Etelä-Leppävaaraan. Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päiväkodissamme on neljä ryhmää 0-5-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Toiminnassamme painotamme leikin merkitystä, vuorovaikutus- ja tunnetaitojen harjoittelua, suomen kielen oppimisen tukemista arjessa sekä pienryhmätoimintaa. Positiivinen pedagogiikka ja huumori ovat tärkeä osa arkeamme.

Päiväkotimme sijaitsee Etelä-Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Sellon kauppakeskukseen on noin 5 minuutin kävelymatka. Työmatka sujuu helposti monesta suunnasta julkisinkin kulkuneuvoin. Lähiympäristöstä löytyy monia mielenkiintoisia kohteita retkeilyyn lasten kanssa.

Päiväkodissamme on positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Pidämme tärkeänä henkilöstön hyvinvointia, toisten huomioimista ja työn arvostusta. Puhallamme yhteen hiileen ja teemme yhdessä töitä lasten, huoltajien ja työyhteisömme parhaaksi. Meille on tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meidän moninaisessa ja jokaisen omia vahvuuksia sekä mielenkiinnon kohteita arvostavassa päiväkodissamme pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus. Meillä jokainen voi tuoda omia ajatuksiaan rohkeasti esille ja tartumme innokkaasti uusiin ideoihin toimintamme kehittämiseksi.

Toivomme, että omaat taidon nähdä jokaisessa lapsessa vahvuuksia ja työssä sen hyvät puolet. Voit olla alan kokenut konkari tai vasta työurasi alkutaipaleella. Tärkeintä meille on, että sinulla on ammatillinen asenne työhön sekä sensitiivinen ja ratkaisukeskeinen työote. Lisäksi oma-aloitteisuudesta, positiivisesta asenteesta sekä hyvistä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoista on paljon hyötyä.

Tervetuloa mukaan työyhteisöömme! Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai viimeistään tammikuun alussa.

Tehtäväsi:
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatusuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme. Varhaiskasvatuksen opettajana tehtäviisi kuuluu vastuu lapsiryhmän pedagogisesta suunnittelusta, toiminnasta, arvioinnista ja kehittämisestä. Työtä tehdään osaavassa tiimissä ja pedagogiikkaa kehitetään yhteistyössä päiväkodin muun henkilökunnan, laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan, kieli- ja kulttuuriopettajan, kehittäjäopettajan sekä yksikön johtajan kanssa. Ryhmässä kanssasi työskentelee toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppäviidan päiväkoti, Rummunlyöjänkatu 6, 02600 Espoo.
Työaika: 38 h 15 min/viikko.
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa. Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/leppaviidan-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Leppäviidan päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2914-23
  • 27.11.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2900 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 14.11.2023 - 27.11.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen opettajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Johanna Alanko, johanna.alanko@espoo.fi.
Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim.erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Leppäviidan päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Rummunlyöjänkatu 6, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat