Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko työskennellä viihtyisässä, pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa?

Haluako päästä kehittymään ammatillisesti työssäsi yhdessä työstään innostuneen, sitoutuneen ja yhteisöllisen työyhteisön kanssa? Haluatko työpaikan jossa viihtyvät sekä aikuiset että lapset?
Haluatko esihenkilön, joka innostaa, kannustaa ja mahdollistaa pedagogiikan jatkuvaa kehittämistä ja arviointia ja jolle hyvinvoiva työyhteisö on se juttu? Haluatko tehdä yhteistyötä aktiivisen vanhempainyhdistyksen kanssa?

Jos vastasit useampaan kysymykseen kyllä, niin tule meille töihin Lintulaan!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään. Päiväkodissamme on neljä eri ryhmää1-5-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 1-3 vuotiaiden ryhmässä. Lintulan päiväkoti sijaitsee Lintuvaaran kaupunginosassa Leppävaaran läheisyydessä vihtyisän pientaloalueen keskellä.
Lintulaan on helppo saapua niin hyödyntäen julkista liikennettä tai omalla autolla, pyöräillen, juosten tai kävellen.

Työpaikan nimi ja osoite: Lintulan päiväkoti, Peipontie 3 A
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/lintulan-paivakoti#section-21347

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Mervi Granath, 0406393024.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Peipontie 3 A, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat