Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, tule Lintumetsän päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja laadukasta varhaiskasvatusta!

Onko sydäntäsi lähellä leikki ja lapsen luontainen tapa oppia leikin kautta sekä leikin kehittäminen? Jos vastasit kyllä, tämä paikka on sinun!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Lintumetsän päiväkotiin. Päiväkodissamme on tällä hetkellä 4 eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 1-3-vuotiaiden ryhmässä, Punatulkut.Olemme mukavan pieni yksikkö.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, positiiviset vuorovaikutustaidot, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Leikki ja leikin kautta kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti se, että jokainen lapsi saa olla oma itsensä ja hänen kehitystään tuetaan ja vahvistetaan positiivisen pedagogiikan keinoin. Meille on tärkeää, että lapsi voi hyvin ja hän saa kasvaa ja kehittyä turvallisessa ilmapiirissa, jossa hänelle asetetaan sopivassa suhteessa rajoja ja rakkautta. Lapsen hyvinvointi ja turvallisuus on meille tärkeitä asioita.

Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat Punatulkkujen ryhmän pedagogisesta suunnittelusta ja sen toteutumisesta sekä lasten varhaiskasvatussuunnitelmista. Tärkeä osa työtäsi on myös havainnointi, arviointi, dokumentointi, työn kehittäminen sekä ryhmän varhaiskasvatussuunnitelman ylläpito. Toimit tiimisi vetäjänä sekä varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina.

Tässä työssä pääset näkemään ja kokemaan paljon. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen opettajan työssä palkitsevinta on lapsen kasvun ja kehityksen näkeminen sekä se, kuinka erilaiset menetelmät tuottavat tulosta ryhmän toiminnassa, esim. hyvin vuorovaikutustaitojen harjoittelu isossa lapsiryhmässä. Työssäsi parasta ovat ne hetket, kun saat lapselta suoran palautteen toiminnasta tai kun itse näet kuinka lapsi nauttii siitä mitä hän tekee.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat ryhmän toisen varhaiskasvattajan. Arjen työssä sinua tukevat muut päiväkodin lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat. Esihenkilösi Hanna on aina valmiina auttamaan sinua. Meillä on avoin, positiivinen ja hyvän huumorin omaava työyhteisö, jota kuvaa hyvin iloinen puheensorina ja hersyvä nauru päivien aikana. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä avoimen ja rakentavan keskustelun ja huumorin keinoin. Meidän työyhteisössä on henkilöstö, joka on vakituinen ja pysyvä. Hyvinvoiva ja pysyvä työyhteisö on voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Lintumetsän päiväkoti, Lintumetsäntie 13, 02660 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista ja suunnittelua. Joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Lisäksi arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15788

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Hanna Koivunen, puh. 050 325 8617, hanna. koivunen@espoo.fi (klo 8-17 välillä).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Lintumetsäntie 13, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat