Skip to main content
test

Huhuu, missä olet? Etsimme Lintuvaaran päiväkotiin mukavaa, vastuullista työtoveria, opettajaa, jolle lasten parissa työskentely on toiveammatti ja työympäristönä varhaiskasvatus tuntuu omalta jutulta.

Yksikössämme on viisi kotiryhmää; on eskareita, viskareita ja taaperoita. Ympäristönä Lintuvaaran yksikkö mahdollistaa monipuolisen toiminnan; metsäinen luonto, suuret piha-alueet monipuoliseine leikkivälineineen ja mm. liikunta-/luistelukenttä. Meillä on ilo työskennellä arkkitertuurisesti arvokkaassa ja kauniissa ympäristössä: päiväkoti- ja koulukampus koki täydellisen ja onnistuneen peruskorjauksen vuosina 2014-16.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Yhteisössämme on 8 opettajaa ja 7 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Toimit oman tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina, toteuttaen vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Opettajatiimimme perehtyy parhaillaan oman tiimin jaettuun johtamiseen.

Vaikka edellytämme kaikilta jäseniltamme vastuullisuutta ja yhteisiin tavoittesiin sitoutumista, työn ei tarvitse mielestämme olla otsa rypyssä puurtamista. Meillä on keskenämme hyvä sopu - hauskuus ja leikkisyys kuuluvat myös työhön.

Toivottavasti kiinnostuit meistä ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. Kutsun sinut haastatteluun, niin katsotaan sovimmeko toisillemme!

Työpaikan nimi ja osoite: Lintuvaaran päiväkoti, Lintuparvenpuisto 5 A
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/lintuvaaran-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Anne Lahti-Paananen, p. 046 8771732 ma - to klo 9 - 15 - ja muinakin aikoina:) !Sekä sp. anne.lahti-paananen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"


Osoite: Lintuparvenpuisto 5 A, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat