Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka toimii kiertävänä kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen asiantuntijana 1.5.2024 alkaen.

Oletko kiinnostunut toimimaan monikulttuurisessa ympäristössä? Onko lasten osallisuus ja perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sinulle tärkeitä asioita? Kiinnostaako sinua yhteisopettajuus?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja työskentelee varhaiskasvatuksen henkilöstön tukena. Kiertävässä tehtävässä painottuvat kielitietoisen pedagogiikan toteuttaminen lapsiryhmissä sekä kielen oppimisen arviointi ja tukeminen inklusiivisia menetelmiä käyttäen (mm. mallittaminen, yhteisopettajuus ja pienryhmätyöskentely). Varhaiskasvatuksen opettaja tekee tiivistä yhteistyötä myös varhaiskasvatuksen moniammatillisen työryhmän kanssa.

Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät vahvat vuorovaikutustaidot, kehittävä työote, kyky organisoida työtä ja ajankäyttöä sekä arvostava kasvatustyön toteuttaminen.

Edellytämme varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti sekä työn edellyttämää osaamista (lapsen kehityksen ja oppimisen tuntemus, erityisesti kielen kehittymisen ja toisen kielen oppimisen sekä kielellisten identiteettien rakentumisen osalta / tietoa, ymmärrystä ja kykyä ohjata varhaiskasvatuksen työntekijöitä toisen kielen opettamisessa ja opetusta tukevien pedagogisten ratkaisujen löytämisessä / kyky ymmärtää toisen kielen oppimisen tavanomainen prosessi ja erottaa se lapsen tehostetun tai erityisen tuen tarpeista).

Peruspalkka on 2802,41 euroa kuukaudessa sekä tehtäväkohtainen lisä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Hakemuksia, johon on liitetty opinto- ja työtodistukset, vastaanotetaan kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 11.3.2024 klo 12.

Lisätietoja

http://loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff, puh: 044 349 3132, s-posti: sofia.hoff@loviisa.fi

Lisätietoja

varhaiskasvatus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Kiesitie 3, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat