Skip to main content
test

Äänekosken kaupungin perhepalvelut hakee kahta varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaisiin työsuhteisiin elo-syyskuusta 2022 alkaen 15.6.2023 saakka tai sopimuksen mukaan.

Sijoituspaikkoina ovat Äänekosken varhaiskasvatuspalvelut.
Nämä tehtävät rahoitetaan opetus- ja kulttuuriministeriön usean eri hankkeen rahoituksen turvin ja työtehtävät määräytyvät siten, että hankkeiden määräämät ehdot täyttyvät.

Etsimme varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joilla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää varhaiskasvatustyötä ja työyhteisöä. Arvostamme työkokemusta varhaiskasvatuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain mukainen pätevyys. Valinta tehdään koulutuksen, kokemuksen, haastattelun ja soveltuvuuden perusteella.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen. Toimissa noudatetaan koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhepalvelujohtaja Pirjo Heinonen, puh. 020 632 2102, pirjo.heinonen(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten, perheiden ja nuorten palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Opetus- ja kasvatustoimi, Lasten, perheiden ja nuorten palvelut

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki

Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.youtube.com/watch?v=MZ55ZSEZJeY https://www.aanekoski.fi/


Osoite: 44100, 44100 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat