Varhaiskasvatuksen opettaja, Mankkaan päiväkoti, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Mankkaan päiväkoti, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme työhönsä sitoutunutta, kokeilun haluista ja innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on valmis tutkimaan ja pohtimaan asioita ja ilmiöitä ympäristössämme lasten kanssa.Yksikössämme on neljä ryhmää 1-5 v lapsille ja 2 esiopetusryhmää. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Mankkaan ostoskeskusta, mutta kuitenkin luonnon helmassa - ison niityn ja vanhojen omenapuiden katveessa.Olemme Vihreä lippu päiväkoti ja näin kestävän kehityksen arvot näkyvät päivittäisessä toiminnassamme. Haluamme kasvattaa lapsille suhdetta luontoon ja siksi metsä toimii osana oppimisympäristöämme viikoittain kaikilla lapsiryhmillä. Lisäksi teemme taiteen perusopetuksen kanssa yhteistyötä Espoon kuvataidekoulun kanssa.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja lapsilähtöistä työotetta. Halua kehittää työtä ja omaa osaamistaan. Kokemusta työskennellä eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten kanssa.
Arvostamme myönteistä ja positiivista asennetta, innostuneisuutta ja kiinnostusta lapsilähtöiseen toimintaan.

Arja Bisi 050 369 4431 arja.bisi@espoo.fi Jaana Koivisto 050 352 1910

Mankkaan päiväkoti
Osoite: Vanhan-Mankkaankuja 2B, 02180 Espoo

Tutustu työnantajaan