Varhaiskasvatuksen opettaja, Mankkaan päiväkoti, sijaisuus - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Mankkaan päiväkoti, sijaisuus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme työhönsä sitoutunutta, kokeilun haluista ja innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa.Varhaiskasvatusyksikössämme on neljä lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille ja kaksi esiopetusryhmää.Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Mankkaan ostoskeskuksen läheisyydessä vanhan Juurakkalan tilan paikalla.Olemme Vihreä lippu -päiväkoti ja näin kestävän kehityksen toimintaa sisällytetään kaikkeen toimintaamme. Näemme tärkeänä kasvattaa lapsille suhdetta luontoon ja siksi jokainen lapsiryhmä viettää viikoittain yhden päivän luonnossa. Lisäksi teemme taiteen perusopetuksen kanssa yhteistyötä Espoon kuvataidekoulun kanssa.Tervetuloa mukaan joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja lapsilähtöistä työotetta. Halua kehittää työtä ja omaa osaamistaan.
Arvostamme myönteistä ja positiivista asennetta, innostuneisuutta ja kiinnostusta lapsilähtöiseen toimintaan. Kokemusta työskennellä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Arja Bisi 050 369 4431 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Mankkaan päiväkoti
Osoite: Vanhan-Mankkaankuja 2 B, 02180 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan