Varhaiskasvatuksen opettaja, Matinkylän päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Matinkylän päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 3-5-vuotiaiden ryhmässä. Etsimme joukkoomme motivoitunutta, innostuneen ja pedagogisen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Haluat toteuttaa ja kehittää varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa yhdessä koko henkilöstön sekä asiakkaiden kanssa. Tarjoamme mukavat, joustavat työkaverit ja hyvin toimivan työympäristön mukavien perheiden parissa. Matinkylän päiväkodissa on kaiken kaikkiaan kuusi ryhmää joissa monikulttuurisuus on arjen rikkautta. Tukea työhösi saat joustavasti laaja-alaiselta erityisopettajalta ja kieli- ja kulttuuriopettajalta.Voit tutustua meihin Facebookissa: Matinkylän päiväkoti.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anita Järvisalo anita.jarvisalo@espoo.fi

Matinkylän päiväkoti
Osoite: Leilankuja 3, 02230 Espoo

Tutustu työnantajaan