Skip to main content
test

Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Monikon päiväkotiin kehittämään omaa työpaikkaasi, kokopäiväoedagogiikkaa ja luomaan uutta toimintakulttuuria!

Haemme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa 2-5 vuotiaiden lasten ryhmään. Ryhmässä työskentelee lisäksesi toinen varhaiskasvatuksen opettaja sekä kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Lisäksi työn tukena ovat laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja. Ryhmän työntekijät tekevät työtä eri vuoroissa klo 6-22 välillä ja myös lasten hoitoajat ajoittuvat osin iltoihin ja viikonloppuihin. Varhaiskasvatuksen opettajat tekevät pääsääntöisesti työvuoroja päivävarhaiskasvatuksen mukaisesti välillä klo 6.30-18.00. Arvostamme mahdollisuuttasi tehdä laajennetun aukiolon mukaisia työvuoroja.

Monikon päiväkodin vastarakennetut tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiselle. Päiväkodin tiloihin kuuluu mm. iso jumppasali, kaksi pienempää nassikkapainihuonetta kiipeilyseinillä, verstas, vesileikkihuone ja runsaasti leikkitiloja sekä houkutteleva piha. Tule mukaan rakentamaan ja ideoimaan leikkiä, kasvua ja oppimista tukevaa oppimisympäristöä!

Monikon päiväkodissa on virkeä uuden luomisen ja kehittämisen ilmapiiri. Sitoudumme työyhteisönä toistemme arvostavaan kohtaamiseen ja vaalimme hyvää yhteishenkeä ja huumoria! Leikin ja kokopäiväpedagogiikan kehittäminen on ollut toimintakauden 2021-22 ajan yhteinen teemamme. Jatkamme samojen teemojen parissa myös tulevalla toimintakaudella.

Sijaintimme Leppävaaran sydämessä tarjoaa upean toimintaympäristön myös päiväkodin seinien ulkopuolella. Päiväkotimme sijaitsee aivan Leppävaaran urheilupuiston kupeessa ja laaja metsäalue alkaa aivan päiväkodin vierestä. Kaikki Leppävaaran kaupunkikeskuksen palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Päiväkoti on osa uutta Monikon päiväkoti- ja koulukeskusta, jossa toimii suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti ja peruskoulu.

Monikon päiväkodissa toimii seitsemän lapsiryhmää kahdessa kerroksessa. Osalle lapsista järjestetään tarpeen pohjalta vuorovarhaiskasvatusta ja -esiopetusta. Päiväkodissa aloittaa myös integroitu erityisryhmä elokuussa 2022.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan johtamisesta ja toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Hyvinvoiva työyhteisö on yhteinen voimavara ja sen hyväksi panostetaan.

Mikäli määräaikainen tehtävä kiinnostaa sinua voit olla yhteydessä tai jättää hakemuksesi tehtävään.

Työpaikan nimi ja osoite: Monikon päiväkoti, Veräjäpellonkatu 2-4
Työaika: 38 h 15 min / vko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/monikon-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Riikka Immonen, riikka.immonen@espoo.fi, 040 6368 570

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Veräjäpellonkatu 2-4, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat