Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Nuumäen päiväkoti - Espoon kaupunki

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen ja esiopetus päiväkodissa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Nuumäen päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Nuumäen päiväkotiin. Päiväkodissamme on 7 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään seuraavan toimintakauden 5-6v. vuotiaiden Mörrilaakson ryhmässä.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti Positiivinen pedagoiikka, lapsilähtöisyys ja ilo tehdä lasten parissa työtä. Meille on tärkeää, että teet sensitiivisellä ja halulla kehittää ja vahvistaa vasun mukaista työtä lasten parissa.

Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat esiopetuksen sisällöistä ja teet tiimikavereiden kanssa tiivistä yhteistyötä.. Toimit lisäksi pedagogiikan vastuuhenkilönä. Tärkeä osa työtäsi on myös yhteistyö vanhmpien kanssa.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että sovitut asiat tulee tehdyksi.
Tässä työssä pääset kehittämään digitaitoja Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla niitä yhdessä tiimikavereiden / työyhteisön kanssa.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen opettajan työssä palkitsevinta on pedagogiset keskustelut ja yhteiset suunnittelut Työssäsi parasta ovat ne hetket, kun saat lapsilta ja lasten vanhemmilta positiivista palautetta. Tiedät onnistuneesi työssäsi, kun näet arjessa lasten oppineen uusia asioita

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat 7 sekä 9 lastenhoitajaa.. Esihenkilösi Katja Karlsson on aina valmiina työyhteisössä että asiat selviävät parhain päin.. Meillä on iloinen, innovatiivinen ja keskusteleva työyhteisö, jota kuvaa hyvin kasvattajien kohtaamiset arjessa. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä keskustelun ja huumorin keinoin.

Työpaikan nimi ja osoite: Nuumäen päiväkoti, Nuumäentie 2
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. / Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/62112

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Katja Karlsson, katja.karlsson@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Nuumäentie 2, 02710 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat