Varhaiskasvatuksen opettaja, Onnelan pk - Rauman kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Onnelan pk - Rauman kaupunki

Rauman kaupungin sivistystoimiala hakee varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaisesti ajalle 1.8.2019 - 31.5.2020, ensisijaisena sijoituspaikkana Onnelan päiväkoti. Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 tai § 75 mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi

Onnelan päiväkodin johtaja Eeva Aho, puh. 044 793 4577, eeva.aho@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma ja kuoreen merkitä; "Määräaikainen varhaiskasvatuksen opettaja, Onnelan pk". Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Onnelan päiväkoti
Osoite: Rajasuontie 2, Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan