Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Orminkujan pk/eskari - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Haemme Orminkujan päiväkotiin esiopetusryhmään varhaiskasvatuksen opettajan vakituiseen työsuhteeseen.

Esiopettajana Orminkujalla pääset työskentelemään 19 lapsen ryhmässä. Työtiimiisi kuuluu lisäksesi toinen varhaiskasvatuksen opettaja, lastenhoitaja ja ryhmäavustaja. Ryhmä tekee tiivistä yhteistyötä päiväkotimme toisen esiopetusryhmän kanssa, lisäksi esiopetuksen toiminnassa mukana valmistavan opetuksen resurssiopettaja. Esiopetuksen tiimin lisäksi työssäsi tukena talon varhaiserityisopettaja.

Tarjoamme sinulle iloisen työ- ja toimintaympäristön Varissuolla. Odotamme sinulta hyvää suomen kielen osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet kiinnostunut toimimaan monikulttuurisessa ympäristössä ja haluat tukea lasten kasvua ja kehitystä yhteistyössä tiimisi kanssa.

Orminkujan päiväkodissa tarjoamme lapsille turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa he saavat kasvaa ja kehittyä leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!
Päiväkotimme on auki arkisin kello 6:00-17:00. Varissuolle pääset kulkemaan helposti esim. Turun keskustasta linja-autoilla 12, 32, 32A ja 42.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tehtävä kiinnostaa sinua!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan, joten tehtäväkohtainen palkka on vähintään 2.471,60 € ja enintään 2.559,05 €. Tehtävien vaativuutta arvioitaessa otetaan huomioon työn edellyttämä osaaminen, työn vaikutukset ja vastuu sekä työn edellyttämät yhteistyötaidot.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Laura Back, laura.back@edu.turku.fi p. 0401838831
ajalla 30.6.-11.7.2022 Anu Oksanen p. 0505532433
ajalla 12.7.-31.7.2022 Jarna Peltonen p. 0405857873
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Orminkujan päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Orminkuja 4, 20610 Turku

Sinulle suositellut työpaikat