Varhaiskasvatuksen opettaja - Oulun kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Oulun kaupunki

Haettavana on VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN määräaikainen tehtävä Vaskitien päiväkodissa ajalle 21.10.2019-31.5.2020. Tehtävä sijoittuu 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään.

Lastentarhanopettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Eduksi luetaan hyvät yhteistyötaidot, kehittämismyönteisyys, kokemus eri kulttuuritaustaisten perheiden ja lasten kanssa työskentelystä sekä kokemus S2-opetuksesta ja suunnittelusta.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9453/2019. Hakemus on toimitettava 17.10.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/vaskitien-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Marja Kailasuo, p. 050 527 7000 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatus, Eteläinen alue, Vaskitien päiväkoti
Osoite: Vaskitie 1, 90520 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.