Skip to main content
test

Tule meille Metsolan päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaksi. Voit olla vasta valmistunut tai kokenut ammattilainen , tärkeintä on, että koet työsi lasten kanssa merkitykselliseksi ja olet motivoitunut työhösi. Talossamme 4 lapsiryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Haemme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa työskentelemään 3-4 v ryhmässä. Päiväkotimme on auki arkisin 6.30-17 välillä.

Tarjoamme työntekijälle avoimen, positiivisen ja kehittävän työyhteisön. Meille on tärkeää lapsen ja kasvattajan välinen lämmin vuorovaikutus, iloinen ja kannustava ilmapiiri sekä työntekijöiden työhyvinvointi.

Haemme työyhteisöömme motivoitunutta, hyvät tiimityötaidot ja positiivisen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen ammattilaista. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ tai 27§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

Palkka määräytyy OVTES:n ja Oulaisten kaupungin TVA:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Tiina Ollikainen p. 044-4793665 tiina.ollikainen@oulainen.fi sekä varajohtaja Anne Hanhikorpi p. 044-4793615 anne.hanhikorpi@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus, Metsolan päiväkoti

Oulaisten kaupunki on noin 7 000 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet, sillä kaupungin keskustan halki kulkevat niin vilkkaasti liikennöity kt 86 kuin Pohjanmaan rata.

Kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Oulainen on myös monipuolinen opiskelu- ja kulttuurikaupunki. Oulun ammattikorkeakoulun yksikössä ja koulutuskeskus JEDU:n Oulaisten toimipisteissä voi opiskella moniin eri ammatteihin.

Oulainen tunnetaan eri puolella Suomea myös tapahtumistaan. Merkittävimmät ovat kesäisin järjestettävät Waltakunnalliset Weteraanikonepäivät yli 20 000 kävijän voimin sekä syksyllä järjestettävät Oulaisten Musiikkiviikot.

Tervetuloa pirteään joukkoomme !

Katso Oulaisten kaupungin avoimet työpaikat

Lue lisää www.oulainen.fi


Osoite: Kaarikatu 46, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat