Skip to main content
test

Tervetuloa iloiseen joukkoomme toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta!

Paapuurin päiväkodissa toimii 7 lapsiryhmää. Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Henkilöstöömme kuuluu 13 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 8 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen opettajat ovat olleet mukana vuosityöaikakokeilussa ja nyt kaikki opettajat tekevät hyväksi todettua vuosityöaikaa. Päiväkotimme on yksi Helsingin yliopiston kenttäpäiväkodeista.

Paapuuri sijaitsee Saunalahdessa hyvien ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Päiväkotimme vieressä on metsä, mitä hyödynnämme viikoittain toiminnassamme. Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, jossa arjen sujuvuutta helpottavat hyvät työyhteisön sopimukset ja toimintatavat.

Työkaveriksi saat koulutettuja, ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Me viihdymme työssämme! Rinnalla kulkijoina meillä on arkeamme rikastuttamassa ja pedagogiikkaa vahvistamassa laaja-alainen erityisopettaja sekä varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja.

Odotamme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka kehittää mielellään uusia toimintatapoja lapsiryhmän tarpeita ajatellen. Jos sinulla on vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa ja hyvä paineensietokyky yllättävissäkin tilanteissa, niin olet etsimämme henkilö.

Voimme sopia työsuhteen aloittamisesta joustavasti, mutta kuitenkin viimeistään 1.8.2022.

Sijaisuus on 3-5 vuotiaiden ryhmässä missä sinua odottaa toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Työpaikan nimi: Paapuurin päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Luemme eduksi esiopettajan pätevyyden, koska tällä hetkellä meillä on ainoastaan muutamalla opettajalla pätevyys esiopetukseen. Haku täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/paapuurin-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Tuija Rinta-Hiiro, p. 043-8273148

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoonlahden varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"


Osoite: Paapuuri 3, 02330 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat