Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Porin kaupunki

Haemme kahdeksaa varhaiskasvatuksen opettajaa sijaisuuksiin päiväkoti Liisanpuistoon, päiväkoti Väinölään ja päiväkoti Lemmikkiin. Sijaisuuden alkupäivä sopimuksen mukaan tai aikaisintaan 15.8.2022 ja päättymispäivä 31.5.2023. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Valitse hakulomakkeella, mistä päiväkodista/päiväkodeista olet kiinnostunut.

Opettaja vastaa lapsiryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa. Opettaja vastaa lapsen yksilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetuksen opetussuunnitelman tekemisestä, toteutuksesta ja arvioinnista

Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja joustavaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslaki § 26

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja rikosrekisteriote

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä ne mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 15.7. asti ja p. 044 701 1852 17.7. alk..

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Luoma, johanna.luoma@pori.fi, p.: 044 7016368
Krista Jaakonsaari, krista.jaakonsaari@pori.fi, p. 044 7011494
Marjukka Latva, marjukka.latva@pori.fi, p. 044 7019728

Lisätietoja

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatusyksikkö, Päiväkoti Lemmikki, Päiväkoti Liisanpuisto ja Päiväkoti Väinölä

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat