Varhaiskasvatuksen opettaja - Porin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Porin kaupunki

Haemme kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa Lavian Päiväkoti Huvikumpuun.

Opettaja vastaa lapsiryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa. Opettaja vastaa lapsen yksilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetuksen opetussuunnitelman tekemisestä, toteutuksesta ja arvioinnista

Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja joustavaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslaki § 26

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 ja p. 044 701 9989.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pori.fi

Päiväkodinjohtaja Kristiina Alatensiö p. 044 701 6399
kristiina.alatensio@pori.fi

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatusyksikkö, Päiväkoti Huvikumpu Lavia
Osoite: Keskustie 2, 38600 Lavia

Porin kaupungin Lavian Huvikummussa on kolme ryhmää: Muksula, Tenavatupa ja Eskari. Muksula on 3-5-vuotiaille, Tenavatupa alle 3-vuotiaille ja Eskari esikouluikäisille.

Tutustu työnantajaan