Varhaiskasvatuksen opettaja - Porin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Porin kaupunki

Haemme neljää varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Pikkureppuun Porin Vähäraumalle.

Opettaja vastaa lapsiryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa. Opettaja vastaa lapsen yksilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetuksen opetussuunnitelman tekemisestä, toteutuksesta ja arvioinnista

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslaki § 26

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset, rikostaustaote

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 ja p. 044 701 9989.

Lisätietoja

http://www.pori.fi

Päiväkodin johtaja Teija Suvanto, teija.suvanto@pori.fi puh 0447016337

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatusyksikkö, Päiväkoti Pikkureppu
Osoite: Valontie 10, 28610 Pori

Porin kaupungin päiväkoti Pikkureppu on uusi päiväkoti Länsi-Porissa, Vähärauman koulun vieressä. Pikkurepussa on kuusi ryhmää, joissa kaikissa on lapsia noin 1-vuotiaasta eskarilaiseen.

Tutustu työnantajaan