Varhaiskasvatuksen opettaja, Postipuun esiopetus - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Postipuun esiopetus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Esiopettajan tehtävät Postipuun esiopetuksessaPostipuun esiopetus toimii Postipuun koulun pihalla olevassa siirtokelpoisessa Paviljongissa. Esiopetus on toiminut siinä vuoden ja jatkuu vielä toisen vuoden, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan. Eli vuoden/kahden kuluttua varhaiskasvatusopettajan työtehtävät ja paikka saattavat muuttuaPaviljongissa on nyt ja ensi vuoden kolme esiopetusryhmää. Ryhmät ovat 15 lapsen ryhmiä. Opettajan tehtävät ovat yhteistyössä koko esiopetuksen muun henkilökunnan, vanhempien ja lasten kanssa suunnitella ja toteuttaa laadukasta esiopetusta.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään :- Yhteistyötaitoja, osallisuuden huomioimista ja sensitiivisyyttä- Inkluusio periaatteen mukaisesti toimimista.
Arvostamme ajan hermolla olemista, heittäytymistä ja iloa.

Eija Mikkonen varh.kasvatusyksikön johtaja 050-3286739 eija.mikkonen@espoo.fi

Postipuun esiopetus
Osoite: Ruutikuja 2, 02650 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan