Varhaiskasvatuksen opettaja, Purolan päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Purolan päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Kiinnostaisiko sinua työskentely tiimissä 1-4-vuotiaiden lasten parissa toisen varhaiskasvatuksen opettajan sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kanssa?Purolan päiväkoti on aloittanut toimintansa vuoden 2017 alussa. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mankkaan sydämessä, upeiden ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä. Tilamme ovat valoista ja modernit. Henkilökuntaa talossamme on kuusi, mutta teemme tiivistä yhteistyötä viereisen Mankkaan päiväkodin esiopetusryhmän henkilöstön kanssa. Yksikössämme olevat lapset ovat iältään 1-5-vuotiaita. Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisön hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja etsimme joukkoomme positiivista vasun hengessä työtään kehittävää varhaiskasvatuksen opettajaa. Työsuhde- etuuksina Espoo tarjoaa mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa vuodessa Espoon uimahalleissa, sportti- ja kulttuuripassin, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä jne.Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan jopa aikaisemmin.Tule tutustumaan meihin haastattelun merkeissä. Jospa sinusta tulee osa meitä!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista asenetta, sitoutuneisuutta sekä sensitiivistä työotetta lapsiryhmän toiminnassa.

Varhaiskasvatus yksikön johtaja Sari Linna 046 877 1611 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Purolan päiväkoti
Osoite: Mankkaansuo 8, 02180 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan