Varhaiskasvatuksen opettaja, R2850 - Raaseporin kaupunki

Raaseporin varhaiskasvatus hakee opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Ensisijaisena sijoituspaikkana on Labyrintin päiväkoti. Tarjoamme toimivat rakenteet ja annamme pedagogista tukea opettajan tehtävään. Haemme sinua, joka olet innokas kehittämään kanssamme Raaseporin varhaiskasvatusta lasten osallisuutta tukemalla.
Varhaiskasvatuksen opettajana johdat ja kehität pedagogista toimintaa työryhmässäsi varhaiskasvatussuunnitelman/esiopetussuunnitelman mukaisesti. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän toiminnasta ja pedagogisen ympäristön moninaisuudesta lapsiryhmän tarpeiden mukaan.

Edellytämme:
Varhaiskasvatuslain 540/2018 §26 mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta ja soveltuvuutta tehtävään. Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. TVT taitoa.

Lisäksi arvostamme:
- työkokemusta
- erityispedagogista osaamista
- avoimuutta ja positiivista suhtautumista
- yhteistyökykyä
- kelpoisuus vastata esikoulutoiminnasta


Toimi on kokoaikainen, työaika 38h 15min/viikko. Palkkaus KVTES:in mukaan. 6 kuukauden koeaika. Hakijan tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sopivuudestaan työtehtävään sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi, työavain 351382
Hakuaika päättyy 11.4.2021 klo. 16.00.

Raasepori on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Riikka Jääskeläinen, puh. 019 289 2703

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Päiväkodit, Labyrintin päiväkoti
Osoite: Laaksokatu 11, 10300 Karjaa

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat