Varhaiskasvatuksen opettaja, Säterinmetsän päiväkoti - Espoon kaupunki

Tervetuloa joukkoomme tekemään laadukasta varhaiskasvatusta!
Meille Säterinmetsän päiväkodissa on tärkeää jokaisen lapsen osallisuus, mahdollisuus tehdä pieniä valintoja päivittäin ja osallistua oman varhaiskasvatuksensa suunnitteluun. Yhteisömme on monimuotoinen ja - kulttuurinen, haluamme että kaikki saavat äänensä kuuluviin, niin lapset, vanhemmat kuin työntekijätkin. Kehitämme tällä hetkellä luontopedagogiikkaa sekä kieli- ja kultturikasvatukseen ja musiikkikasvatukseen liittyen musapedaa. Työtämme ohjaavat Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma.

Säterinmetsän päiväkodissa toimii 4-5 lapsiryhmää, joista yhdessä järjestetään esiopetusta. Yksikössämme toimii myös erityisryhmä. Henkilöstöömme kuuluu 5-6 varhaiskasvatuksen opettajaa, varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja 6-7 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Etelä-Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan suunnittelusta, toteutumisesta ja arvioinnista. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Tukenasi on oma tiimisi, yksikön pedagoginen ryhmä, alueen laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä varhaiskasvatusyksikön johtaja. Espoossa on laajasti tarjolla täydennyskoulutusta.

Työpaikan nimi: Säterinmetsän päiväkoti
Työaika: 38h15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme intoa kehittää omaa ja yksikön työtä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tarja Pudas p. 046 8771556 tarja.pudas@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran varhaiskasvatus
Osoite: Impilahdentie 3, 02140 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat