Varhaiskasvatuksen opettaja, Saunalahden päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Saunalahden päiväkodissa. Päiväkoti sijaitsee hyvien retkeilymaastojen keskellä Espoon Saunalahdessa. Pienryhmätoiminta ja positiivinen pedagogiikka ovat meillä käytössä toimintatapana. Päiväkodissamme on viisi lapsiryhmää, joissa syksyllä toimii 9 varhaiskasvatuksen opettajaa.Tervetuloa mukaan joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään pätevyyttä varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin sekä kiinnostusta varhaiskasvatuksen kehittämiseen ja arviointiin yhdessä tiimin ja muun työyhteisön kanssa. Olethan hyvä tiimityöskentelijä ja osaat tiimissä ottaa myöskin varhaiskasvatuksen opettajan roolin ja vastuun. Pienryhmätoiminta ja positiivinen pedagogiikka on lähellä sydäntäsi ja tapasi toimia lapsiryhmässä.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Leena Kyrönen 050 360 8437 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Saunalahden päiväkoti
Osoite: Kummelivuorentie 2-4, 02330 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan