Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, etsimme juuri Sinua! Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Saunalahden päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia vakinaiseen tehtävään Saunalahden päiväkotiin. Päiväkodissamme on 5 eri ryhmää 1-6 -vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet toisena varhaiskasvatuksen opettajana joko 3-5- vuotiaiden Meteoriittien tai pedagogisesti vahvistettussa Pyrstötähtien 15 lapsen ryhmässä. Alle 3-vuotiaiden Toukkien ryhmään tarvitsemme myös toisen vakituisen varhaiskasvatuksen opettajan.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti yhdessä oppiminen ja toiminnan kehittäminen. Meille on tärkeää, että lapsiryhmät pääsevät ympäröivään luontoon ja puistoihin retkeilemään viikoittain. Moninaiset kulttuurit näkyvät arjessamme.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Espoon kaupunki mahdollistaa sinulle uuden mentorointiohjelman tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimin kanssa Varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tärkeä osa työtäsi on myös yhteistyö muiden ryhmien opettajien kanssa.

Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että kaikilla Saunalahden päiväkodissa on mahdollisuus kehittyä omaan parhaimpaansa.
Tässä työssä pääset toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut Saunalahden päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajat sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajat. Esihenkilösi Leena keskustelee mielellään kanssasi pedagogisista aiheista tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Saunalahden päiväkoti, Kummelivuorentie 2, 02330 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävät ovat vakinaisia.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä. Tehtävän aloitusajasta voimme sopia valinnan yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme, että olet motivoitunut lapsiryhmässä pienryhmätyöskentelyyn ja vasunmukaisen toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/20354

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Leena Kyrönen, leena.kyronen@espoo.fi, 050-3608437

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Saunalahden päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kummelivuorentie 2, 02330 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Espoon kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat