Skip to main content
test

Hei Sinä työstäsi innostuva ja kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen ammattilainen! Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Seilimäen päiväkotiin.

Seilimäen päiväkodissa toimii viisi ryhmää ja tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu 2-5-vuotiaiden Kapteenit ryhmään.

Työyhteisössä toimimme arvostavasti ja toisiamme kunnioittaen. Arvostamme yhteisöllistä ja positiivista työotetta. Työstä iloitseminen ja arjen huumori vahvistavat työyhteisömme tiimihenkeä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi varhaiskasvatuksen pedagogiikasta yhdessä tiimisi kanssa.

Meille on tärkeää, että haluat kehittää ja vahvistaa vasun mukaista työtä lasten parissa. Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan arviointi sekä kehittäminen lasten tarpeiden pohjalta kuuluvat työhösi kiinteästi.

Toivomme sinulta innokkuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä positiivista työotetta. Tärkeä osa työtäsi on myös yhteistyö muiden ammattilaisten, perheiden ja palveluiden kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että laadukas, tavoitteiden mukainen varhaiskasvatus toteutuu.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma, ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Seilimäen päiväkodissa kiinnitämme erityistä huomioita musiikkiin, liikuntaan, sekä kielen oppimiseen. Edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Työpaikan nimi ja osoite: Seilimäen päiväkoti, Seilimäki 24
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15775

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tania Makkonen, tania2.makkonen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Seilimäki 24, 02180 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat