Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuudet lv 21-22 - Raahen kaupunki

Haemme varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen opettajia eri mittaisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin lukuvuodelle 2021-2022

Toivomme hakijalta pontta tarttua uusiin haasteisiin, sitoutuneisuutta alueeseen ja työhön sekä sen kehittämiseen. Ammattiosaamisen lisäksi yhteistyö- sekä työyhteisötaidot ovat edellytyksenä tehtävän hoitamiselle. Sitoutuminen Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden yhteisten tavoitteiden toteutumiseksi sekä perehtyneisyys Varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin edellytetään. .

Kelpoisuusvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005)

Valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.


Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa päiväkotien johtajat

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkotiemme johtajat

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 50 D, Brain Center, 1. krs., 92101 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat