Varhaiskasvatuksen opettaja, Sijaisuus, Aamunkoiton päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sijaisuus, Aamunkoiton päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme Aamunkoiton päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa opintovapaan sijaisuuteen.Arvostamme sensitiivistä, joustavaa työotetta sekä kokemusta pienryhmätoiminnasta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on palavaa intoa olla rakentamassa laadukasta pedagogiikkaa. Olet sitoutunut, motivoitunut ja kyvykäs hoitamaan muuttuvia, ajoittain haastaviakin tilanteita. Positiiviseen pedagogiikkaan nojaava vahvuusperusteinen työskentelytapa on sinulle luontaista.Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Aamunkoiton päiväkodin toiminta pohjautuu lapsen hyvinvoinnin edistämiseen ja yhteistyöhön vanhempien kanssa. Päiväkotimme on kodikas punainen tupa rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Olarissa. Aamunkoiton päiväkodissa on viisi ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Työskentelet tulevalla toimintakaudella 4-6-vuotiaiden lasten ryhmässä, jossa vastaat ryhmän pedagogiikasta yhdessä esiopettajan kanssa. Ryhmässä työskentelee myös lastenhoitaja.Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat opiskelijat.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Suvi Damski vs. varhaiskasvatusyksikön johtaja 0468771117 suvi.damski@espoo.fi Kirsi Lehtinen, varajohtaja 0468771634

Aamunkoiton päiväkoti
Osoite: Päivätie 8, 02210 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan