Varhaiskasvatuksen opettaja, Silkkiniityn päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Silkkiniityn päiväkodissa.Päiväkotimme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Tapiolassa. Luonto ja monipuoliset retkikohteet sijaitsevat lähellä.Palvelussuhde alkaa 29.7. tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää varhaiskasvatussuunnitelman sekä esiopetussuunnitelman tuntemusta.
Arvostamme halua kehittyä varhaiskasvatuksen ammattilaisena yhdessä työyhteisömme kanssa.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anu Grönroos 040 550 4525

Silkkiniityn päiväkoti
Osoite: Opinkuja 1, 02100 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan