Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Sipoonlahden eskari - Sipoon kunta

Haluatko olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa? Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme henkilökunnan ja johtajuuden osaamiseen ja hyvinvointiin sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Etsimme joukkoomme VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA ESIOPETUKSEEN 1.8.2022 alkaen. Sijoituspaikkana on työsuhteen alussa Sipoonlahden esiopetusryhmä.

Miilin kampuksella opiskelee yli 700 suomenkielistä oppilasta vuosiluokilla 0-9 ja lähes 200 ruotsinkielistä oppilasta vuosiluokilla 0-6. Kampuksella toimivat Sipoonlahden yhtenäiskoulu ja esiopetus, Söderkulla skola ja förskola sekä kielikylpyesiopetus ja -koulu. Sipoonlahden esiopetus ja siihen liittyvä täydentävä varhaiskasvatus toimivat kahdessa oppikylässä, joissa molemmissa on esikoululaisia, ensimmäisen sekä toisen luokan oppilaita. Koulu sijaitsee Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen. Koulussamme vallitsee yhteistyön kulttuuri ja vahva yhteishenki.

Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Lisäksi edellytämme sujuvia yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä. Kehitämme joustavaa esi- ja alkuopetusta hyödyntäen mm. leikki- ja musiikkipedagogiikkaa. Toivomme sinun olevan joustava, organisointikykyinen ja sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta esi- ja alkuopetuksesta sekä tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä. Aiempi työkokemus joustavissa ja muunneltavissa oppiympäristöissä työskentelystä katsotaan eduksi. Tullessasi meille töihin saat mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan työyhteisön tuen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti (2602,95 e/kk + esiopetuslisä 40,90 e/kk sekä muut mahdolliset lisät). Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta viimeistään 26.6.2022 klo 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.instagram.com/sipoonlahdenesikoulu/?hl=fi
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 15.-21.6. päiväkodin johtaja Ritva Lindwall 040 627 6743 tai ritva.lindwall(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Söderkullan koulutie 7, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat