Varhaiskasvatuksen opettaja, Soukankujan päiväkoti, 3 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etsimme kolmea vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa Soukankujan päiväkotiin. Tehtävät sijoittuvat sekä alle 3v että 3-5-vuotiaiden ryhmiin. Työsuhde alkaa 29.7.2019 tai sopimuksen mukaan.Haemme joukkoomme motivoituneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia toteuttamaan lapsilähtöistä ja positiivista pedagogiikkaa kanssamme. Tule mukaan luomaan ja kehittämään uuden vasun mukaista toimintakulttuuria lasten toiminnallisiin pienryhmiin! Pienessä päiväkodissamme on tällä hetkellä kolme ryhmää, yksi pienille ja kaksi yli kolmevuotiaille lapsille. Toisessa 3-5v ryhmässä toimii kaksi opettajaa ja lastenhoitaja.Päiväkotimme on toiminut helmikuusta 2019 alkaen Espoonlahdessa Merikansantie 4:ssä Espoonlahden terveysaseman vieressä erinomaisten julkisten yhteyksien, puistojen, urheilukenttien ja luonnon läheisyydessä. Väliaikaiset väistötilamme Espoonlahdessa ovat juuri remontoidut ja tilavat sekä soveltuvat hyvin pienryhmätyöskentelyyn monien jakotilojensa vuoksi.Vanhat tilamme Soukankuja 1:ssä uusitaan täysin ja palaamme takaisin "Soukan sydämeen" arviolta keväällä 2023. Talomme sijaitsee silloin luonnonläheisellä alueella metsien, Kasavuoren kallion, meren ja asukaspuiston läheisyydessä. Metrollakin pääsee viereen pian. Päiväkotimme tarjoaa viihtyisän ja monipuolisen oppimisympäristön, jossa lasten osallisuuden myötä toteutuvat leikin ja oppimisen ilo. Toimintamme perustana on lapsilähtöisyys; lapsen ajatukset, ideat ja kiinnostuksen kohteet sekä hänen kokemusmaailmansa ohjaavat toimintaamme. Painotamme päiväkodissamme pienryhmätoimintaa ja toimimme joustavasti yli ryhmärajojen. Lapsi on arvokas omana itsenään, jonka vahvuuksia tuemme positiivisen pedagogiikan avulla. Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatussuunnitelman tuntemista, hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja ammatillista työotetta.
Arvostamme uuden vasun mukaista työotetta ja valmiutta kokeilla uusia käytäntöjä. Kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja joustavuutta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Pia Salin 0503592084 etunimi.sukunimi@espoo.fi Varajohtaja Anna Fischer 0468771425

Soukankujan päiväkoti
Osoite: Merikansantie 4 (myöhemmin Soukankuja 1), 02320 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan