Varhaiskasvatuksen opettaja, Suvelan päiväkoti, sijaisuus - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Suvelan päiväkoti, sijaisuus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haussa Suvelan päiväkotiin Satakielten iltahoitoryhmään varhaiskasvatuksen opettajaa. Ryhmässä on 1-5-vuotaita lapsia.Opettajan työaika on pääsääntöisesti klo 8.00-16.00 välillä. Satakielissä tarjotaan hoitoa arkipäivisin klo 6.00-22.00 välillä. Työaika on sovittavissa. Kasvatusperiaatteenamme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämänmyönteisiä lapsia. Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Suomen kielen tukeminen on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa. Panostamme toiminnassamme leikin tukemista sekä vuorovaikutustaitojen vahvistamista. Työn aloitus 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan (mahdollista aloittaa jo aikaisemmin). Suvelassa uskomme jokaisen lapsen menestystarinaan, tervetuloa mukaan!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsilähtöistä työtapaa, positiivista pedagogiikkaa sekä joustavuutta.
Arvostamme positiivista asennetta, kokemusta monikulttuurisesta varhaiskasvatustyöstä sekä halua kehittää omaa työtään.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jasmi Tammilehto etunimi.sukunimi@espoo.fi

Suvelan päiväkoti
Osoite: Kirstintie 18, 02760 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan