Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja tai lastenhoitaja - Petäjäveden kunta

Haemme kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa, sosionomia tai lastenhoitajaa määräaikaisiin työsuhteesiin Petäjäveden varhaiskasvatukseen. Kaksi paikkaa täytetään ajalle 1.8.2022-31.7.2023 ja yksi paikka 1.8..2022-5.12.2022.

Oletko innostuva, motivoitunut ja idearikas varhaiskasvatuksen osaaja? Haluatko työskennellä lapsen parhaaksi monipuolisessa työympäristössä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä? Tule joukkoomme Petäjävedelle toteuttamaan ja kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta.

Odotamme sinulta joustavaa, ratkaisukeskeistä ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme sensitiivistä ja ymmärtävää lasten kohtaamista, lasten ja perheiden osallisuutta sekä positiivista asennetta. Painotamme varhaiskasvatuksessamme luonto-ja ympäristökasvatusta, liikuntaa ja työhyvinvointia.

Tarjoamme työhyvinvoinnin tueksi kulttuuri- ja hyvinvointiseteleitä. Meillä palkkaus määräytyy paikallisesti sovitun palkkaportaikon mukaan 2565,16 2769,62€/kk vastuualueiden ja työn vaativuuden perusteella.


Tehtäviin valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote työn alkaessa.

Lisätietoja

https://peda.net/petajavesi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Petäjäkallion päiväkodin johtaja Saara Heikkinen p. 040 700 1879
Kintauden päiväkodin johtaja Sanna Vilhunen p. 040 074 7387

Lisätietoja

Petäjäveden kunta

Petäjävesi on lumoavan luonnon, UNESCO:n maailmanperintökohde Petäjäveden vanhan kirkon sekä noin 4 000 asukkaan koti. Jyväskylästä ennätät Petäjävedelle alle 30 minuutissa. Rakennamme hyvinvointikuntaa kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.


Osoite: Mäkitie 3, 41900 Petäjävesi
Petäjäveden kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat